CS-Cart Multi-Vendor

$1,250.00
Price in points: 1250 points
cscartsoftmulti
In stock
+

S-Cart MULTI-VENDOR este o ediție extinsă de CS-Cart, care vă permite să creați un mall online, unde mai mulți furnizori pot gestiona vânzările propriilor produse prin intermediul un magazin de web comun. Multi-vendor este o soluție perfectă pentru magazinele web cu mai mulți furnizori independenți și mall-uri virtuale, cu multe departamente separate. Aceasta include toate caracteristicile CS-Cart și oferă funcționalitati multi-vendor permitand furnizorilor sa vanda și sa gestioneze propriile produse într-un magazin comun.

Magazin Online CS-Cart

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma CS-Cart, nu sunt necesare de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de cele mai noi module e-commerce de Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de plasare a comenzilor online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate excelent, suport tehnic promt in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma beneficiati de un marketplace de unde puteto alege diverse add-on-uri cat si de a dezvolta impreuna module (addon-uri) customizate pentru afacerea Dvs.

Caracteristici Magazin Online CS-Cart

Platforma ecommerce completa

Start rapid!
Cu CS-Cart dispuneti de toate instrumentele necesare pentru un start rapid, pentru a lansa un magazin online complet in cel mai scurt timp posibil: sistemul checkout, built-in CMS, management flexibil de produs, etc.


Platforma ecommerce rapida

Viteza de lucru!
Platforma este mai rapida decât majoritatea solutiilor de e-commerce de pe piata, fara modificari suplimentare.
Beneficiati acum de o versiune completa, optimizata sa ruleze indiferent de marimea afacerii Dvs.


Panou de Administrare complet

Panou de administrare intuitiv!
Panoul de administrare este foarte usor de utilizat. Acesta este presarat cu caracteristici utile specifice e-commerce: instrumente de promovare și de marketing, integrari cu servicii de transport si de plata, control total asupra informatiilor magazinului online.


Platforma Ecommerce Multistore

Multi-Store cu interfata client diferita!
Management multi-store nu a fost niciodată mai usor. Puteti adauga mai multe Frontend-uri ( ex: numedomeniu1.ro si numedomeniu2.ro) administrabile dintr-un singur panou de administrare.
Aceste frontend-uri (site-uri) pot fi gestionate individual, fiecare având propriul sau de design, produse și clienți, sau partajarea acelorași clienți si produsele.Nu trebuie sa va faceti griji de SEO, nu veti fi penalizati de Google chiar daca aveti produsele in mai multe categorii sau frontend-uri.

Contacteaza-ne acum

Tel: 0741.222.632

www.cs-cart.ro

Editor vizual al temei!
Aveti posibilitatea sa adaugati design specific pentru Sarbatori, Black Friday sau alte campanii fara a avea nevoie de un programator.
Niciodata nu a fost mai usor sa schimbi toate culorile site-ului Dvs.
Modificati interfata magazinului ori de cate ori doriti fara cunostinte de programare.


Optimizat pentru Mobil si Tableta!
Cu noile teme responsive design nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la experienta utilizatorilor de smartphone.
Temele responsive sunt perfect adaptate pe orice rezolutie de Mobil, Tableta sau Desktop.