Save 10%

CS-Cart Software

List price: $385.00
$345.00
You save: $40.00 (10%)
cscartsoft
In stock
+

-Cart este o platforma la cheie creata in PHP si MySQL cu acces total la codul sursa. Aceasta solutie cu o interfata intuitiva va permite sa deschideti un magazin online in cel mai scurt timp. Caracteristicile platformei sunt special create pentru companii de orice dimensiune, de la un mic magazin cu un singur produs pana la magazine complexe cu mii de produse si multiple interfete pentru clienti.
O caracteristica specifica CS-Cart o reprezinta modulul Widget, facilitate ce va permite sa incorporati magazinul online in orice pagina ( blog, site personal sau pagina de prezentare a companiei) si care permite fisiere externe JavaScript.

Magazin Online CS-Cart

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma CS-Cart, nu sunt necesare de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de cele mai noi module e-commerce de Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de plasare a comenzilor online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate excelent, suport tehnic promt in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma beneficiati de un marketplace de unde puteto alege diverse add-on-uri cat si de a dezvolta impreuna module (addon-uri) customizate pentru afacerea Dvs.

Caracteristici Magazin Online CS-Cart

Platforma ecommerce completa

Start rapid!
Cu CS-Cart dispuneti de toate instrumentele necesare pentru un start rapid, pentru a lansa un magazin online complet in cel mai scurt timp posibil: sistemul checkout, built-in CMS, management flexibil de produs, etc.


Platforma ecommerce rapida

Viteza de lucru!
Platforma este mai rapida decât majoritatea solutiilor de e-commerce de pe piata, fara modificari suplimentare.
Beneficiati acum de o versiune completa, optimizata sa ruleze indiferent de marimea afacerii Dvs.


Panou de Administrare complet

Panou de administrare intuitiv!
Panoul de administrare este foarte usor de utilizat. Acesta este presarat cu caracteristici utile specifice e-commerce: instrumente de promovare și de marketing, integrari cu servicii de transport si de plata, control total asupra informatiilor magazinului online.


Platforma Ecommerce Multistore

Multi-Store cu interfata client diferita!
Management multi-store nu a fost niciodată mai usor. Puteti adauga mai multe Frontend-uri ( ex: numedomeniu1.ro si numedomeniu2.ro) administrabile dintr-un singur panou de administrare.
Aceste frontend-uri (site-uri) pot fi gestionate individual, fiecare având propriul sau de design, produse și clienți, sau partajarea acelorași clienți si produsele.Nu trebuie sa va faceti griji de SEO, nu veti fi penalizati de Google chiar daca aveti produsele in mai multe categorii sau frontend-uri.

Contacteaza-ne acum

Tel: 0741.222.632

www.cs-cart.ro

Editor vizual al temei!
Aveti posibilitatea sa adaugati design specific pentru Sarbatori, Black Friday sau alte campanii fara a avea nevoie de un programator.
Niciodata nu a fost mai usor sa schimbi toate culorile site-ului Dvs.
Modificati interfata magazinului ori de cate ori doriti fara cunostinte de programare.


Optimizat pentru Mobil si Tableta!
Cu noile teme responsive design nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la experienta utilizatorilor de smartphone.
Temele responsive sunt perfect adaptate pe orice rezolutie de Mobil, Tableta sau Desktop.